Welkom

 Welkom op de webstek van ‘Muzieksalon’

hotel-falligan

‘MUZIEKSALON’ is een project om ‘salonmuziek’ als muziekvorm, zoals deze aan het begin van de 20e eeuw gespeeld werd, te herwaarderen.

Om de sfeer op te halen gaan deze concerten door op LOCATIES die zich daartoe best lenen.

De muzikale bedenker, en veelal Uw gastheer, is de zeer bedreven pianovirtuoos Timur SERGEYENIA die op geregelde tijdstippen internationaal bekende solisten en ensembles inviteert.

Om de échte atmosfeer van het muzieksalon samen te creëren wordt het publiek verzocht om te kiezen, naargelang het moment, voor ‘gala’ of ‘soirée’ als dresscode. Zo wordt het voor iedereen een bijzondere belevenis om zich als lid van het ‘aristocratisch Salon’ te voelen.

Indien vermeld op de invitatie, wordt na het concert een receptie aangeboden waarbij de uitvoerders hun programma, carrière en oeuvre toelichten. 

In het kader van deze concerten is er mogelijkheid, indien vermeld op de invitatie, om een diner/souper te gebruiken. In Gent is dit in de Rococo-salons van Hôtel Falligan. 

Indien U wenst uitgenodigd te worden op de komende concerten, verzoeken wij U om Uw e-adres door te sturen naar muzieksalon@outlook.com. Wij zijn er van overtuigd dat U via de muziek Uw kennissenkring interessant zal kunnen uitbreiden. Nodig Uw entourage mee uit.

Benefietconcerten t.v.v. vzw Collectief ‘De LINK’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s